torstai 27. marraskuuta 2014

Otteen lipsumista

Apua, nyt on otettava itteään  niskasta kiinni!
Tähän kohtaan täytyy heti sanoa että päivittäiset  kalorit ei ole ylittynyt yhtenäkään  päivänä mutta ote alkaa lipsumaan  väärään suuntaan.
Eilen tein ruoaksi  perheelle perunamuusia ja nakkikastiketta.  Siitä tuli paras nakkikastike mitä oon koskaan tehny ja maistoin pari lusikallista.
Noh  tuntia myöhemmin puuhailin  keittiössä ja nakkikastike  ja perunamuusi  odotti hellalla  kaappiin menoa. 
Vähän sormella Kauhasin  muussia. Se oli niin hyvää, sitten otin toisen kerran. Kolmannella kerralla lisäsin sekaan vähän  nakkikastiketta. Sitten kauhoin  kauhalla kaikki loputkin suuhuni.
Onneksi sitä oli enää tippa jäljellä. Ehkä desi.  Loppu muussi  taittui  perunarieskoiksi  penskoille  iltapalaksi.

Sama juttu kävi tänään! Makaronia  ja tomaattista  jauhelihakastiketta.  Sekin alkoi  vaan maistamalla  ja päätyi siihen kun kaavin  lasten kulhot  tyhjiksi.  Luojan kiitos sitäkin oli jäljellä enää reilu desi.  Ja sitte tein joulutorttuja.  Mun teki niiiiiiiin  mieli! Tarkastin  kalorit joulutortulle  ja se 200 kcal  mahtui päivän kaloreihin  joten sinne sujahti  torttu. Nyt pinnistelen  etten syö loppujakin!
Nyt siis täytyy pistää joku roti  tähän hommaan varsinkin kun viime punnituksessa ei ollu pudonnut mitään ja mun menkatkaan  ei ole edes alkanu joten en voi oikeen niitäkään  syyttää..
Apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti