lauantai 8. marraskuuta 2014

Ensimmäinen punnitus

Tänää on menny vähän niin ja näin. Aamupalan jälkeen menin toimistolle tekemään nnäyttötutkintosuunnitelmaa ja siinä vierähtikin paljon kauemmin kuin luulin. Tulin vasta 3 aikaan iltapäivällä kotiin ja kauhea nälkä oli jo. Söin kasviskeittoa ja lähdin laihdutusryhmän kokoontumiseen. 
Läskikerhossa olikin jo paljon puhetta siitä, miten eka viikko oli mennyt. Pari noudatti ohjeita pilkulleen ja pari lipsu sielä täällä. Itse olin jostain siitä väliltä. Punnituksessa huomasin että aineenvaihdunta ainakin oli lähtenyt liikkeelle, sillä painoin147,4kg! Laihtumista siis 5,1kg 6 päivässä. Tästä eteenpäin odotettu tahti on kuulemma 1,5-2,5 kg viikossa riippuen lähtöpainosta jne. Tottakai tuosta suurin osa oli nesteitä, mutta ainahan se hymyilyttää kun paino menee alaspäin! 
Tällä kertaa sain infoa, jota en kuullut ekalla kerralla. Jouluna on joku väliviikko ja silloin saa syödä jouluruokaa. Olen yrittänyt nimittäin jo henkisesti valmistautua eneilemään joulun yli. En tiedä onko tämä nyt helpotus va aiheutuuko väliviikosta kaikkien aikojen kaaos. Ajattelin että jospa laskisin kaloreita joulun pyhät. En lihoisi, enkä laihtusi, mutta olisi varaa syödä ah niin ihania kaloja, sekä porkkanalaatikkoa <3 Noh, mieli kerkee muuttumaan vielä monesti ennen joulua. Yllätyin kuitenkin miten moni ilmoitti heti kättelyssä, että ihan velppo on eneillä joulun yli. Lapset on isällään ja vaan kissa kotona ja niin edelleen. 
Illalla tein iitselleni porkkana-kaali-tomaattisoppaa muutamaksi päiväksi eteenpäin. Ja huomenna herkuttelen kylmäsavulohisalaatilla töiden jälkeen <3 
Tämän hetken paino siis 147,4kg!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti