tiistai 11. marraskuuta 2014

Helvetin ummetus

Tää on asia mistä varoteltiin  täs kuurin sivuoireena.  Leseitä  suositeltiin  syötäväksi ruokalusikallinen  päivässä mutta en oo noudattanut ohjetta koska vatsa on toiminut. Toistaiseksi.  Olisi luullut  että puolessa kilossa  kasviksia  olisi tarpeeksi kuitua, jotta vatsa toimisi, mutta nyt se iski. Tavaraa kyllä tulee, mutta suurella Ponnistuksella kera kauhean kivun. Ja halusin jakaa tämänkin asian tasan opettavuuden  vuoksi.
Nyt aamupalana  siis Naturdietin  ChocoBanana pirtelön lisäksi (joihin sain synninpäästön  rt:ltä ) juon desin  vähäkalorista  mehukeittoa  johon olen sotkenut ruokalusikallisen  vehnälesettä,  sekä ruokalusikallista  pellavansiemen/mustikkarouhetta.  Tämä pitää ilmeisesti ottaa tavaksi.  Katsotaan mitä auttaa.
Meidän ryhmässä oli nimittäin nainen joka ei ensimmäiseen kahteen viikkoon saanut kakkaa tulemaan kaikista konsteista  huolimatta eikä pystynyt enää syömään kun oli niin ääriään myöten täynnä. Lääkäriltä hän sai tujummat  lääkkeet  ja sai vatsan  toimimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti