Tänään oli ystäväni pojan 4 vuotis synttärit. Ajattelin pärjääväni hienosti niiden yli kieltäytymällä kaikesta. Molemmat tyttäreni saivat silmätulehduksen edellisenä päivänä, joten jouduin lähtemään yksin. Pysähdyin Lidlissä ja ostin pussin tanskalaisia miniporkkanoita, kun ne oli niin söpöjä, sekä purkin vähärasvaista rahkaa ja dippipussin synttärinaposteltavaksi. Sitten kun pääsin perille niin ystäväni latelikin jo pöytään keksi, pullaa ja suklaata, sillä hänen äitinsä on Fazerilla töissä. Katsellessani tätä herkkuvuorta päätin antaa periksi himoilleni. Mutta onneksi tajusin ensin syödä porkkanat, jottei naposteluinto olisi yltynyt järkyttäväksi.
sainkin hillittyä itseni suklaan kohdalla ja söin 2 suklaapalaa. Vieressä oli kulho juustonaksuja, aiemmin vedin pussin kerrallaan, nyt tyydyin yhteen kouralliseen. Kakkua tuli syötyä kaksi pientä palaa. Mutta.... ne lämpimät coctailpiirakat ja munavoi... x( Taisin syödä 6! 
No Aiempaan verrattuna aion palata ruotuun samantien, enkä jatka matkaani Hesburgeriin. En tiedä onko synttärimässäilyllä yhteyttä, mutta vatsani tuli pari tuntia tästä järkyttävän kipeäksi ja paska lensi! 
Mutta takaisin ruotuun!