Kirjoitan jonkin näköisen esittelytekstin myöhemmin mutta aloitan kertomalla ensimmäisestä dieettipäivästä nyt kun se on ajankohtainen.  
Kävin eilen ensimmäisessä laihdutusryhmän kokoontumisessa, jossa meidät punnittiin ja saimme  hieman tutustua toisiimme.  Kävimme läpi ene-dieetin säännöt ja saimme muutamia näytteitä Allevolta sekä Naturdietiltä.  
Illalla söin vielä kuin henkeni edestä,  sillä ajatus 10 viikon  herkkulakosta ahdisti.  Kävimme miehen kanssa mäkkärissä ja kauhoin jälkiruoaksi roppakaupalla suklaata.  Aamulla aloitin dieetin keittämällä vettä ja kumoamalla sekaan pussin Nutriletin  kanakeittojauhetta. Tähän makuun olin jo tottunut ja kanakeiton sain kyllä uppoamaan ilman ongelmia.
Pysyin oudon kylläisenä lounasaikaan asti. Olen päiväkodissa työharjoittelussa ja ruoka tulee Fazer Amicalta. Kiireessä unohdin aamulla ottaa pussijauheeni mukaan ja söin lounaalla lasagnettea. Toisaalta ravitsemusterapeutti kehoitti ensin korvaamaan jonkun aterian vain pusseilla ja aloittamaan rauhallisesti joten en tuntenut huonoa omaatuntoa. Huomasin, että minua janotti enemmän tänään, joten olen juonut normaalia enemmän vettä, mikä on loistavaa! 
Kotona muu perhe teki makaroonilaatikkoa ruuaksi ja minä napostelin pienen vihreän salaatin seurana. Saan syödä 500g kasviksia ja joitakin juureksia päivässä  pussien ohella. Tein myös Allevon suklaapirtelön joka maistui kauhealta. Lapset innoissaan halus maistaa mutta toinen melkein alko itkemään ku maistu niin pahalta. Nenästä kiinni pidettynä se meni alas. 
Illalla päätin tehdä Naturdietin savuporonmakuisen juustokeiton ja siitä meinas kyllä laatta lentää! Viemäriin meni se sotku. En jaksanut aloittaa uuden keiton lämmittämistä, joten söin suurimman osan Naturdietin caramel patukasta, mutta sekään ei oikein maistunut...
Ensimmäisen päivän saldo: Miten pystyn elämään 10vk pelkällä kanakeitolla? Miten saan syötyä 5 pussia päivässä plus proteiinilisät? Miten löydän jonkin muunkin maun mikä uppois? Nälkä ei ole ollut onneksi ollenkaan! 

Lähtöpaino 152,5kg