maanantai 17. marraskuuta 2014

138,5 kg!

Jes! Ajattelin, että jos laihdutusta  on taas 1,5kg  ni en vieläkään pääsisi alle 140 kilon, mutta Kappas vaan! Mistähän lienee kroppa moisen  Spurtin  ottanut?  Oliskohan hieronta saanu vähän kuonaa ja nestettä liikkeelle?
Oon silti tosi tyytyväinen. Nyt seuraava tavoite sit 130 kg.
Jäin ryhmän jälkeen hieman puhumaan ryhmän vetäjän kanssa. Kysyin mitä tapahtuu ryhmän jälkeen, jos haluan leikkaukseen. No sitten on kuulemma uudestaan sisätautilääkärin  aika joka laittaa lähetteen Peijaksen  sairaalaan kirurgille,  joka sanoo viimeisen sanan.  En oikein ymmärrä näitä eroja eri sairaanhoitopiirien  välillä.  Ja aina jos otan asian esille laihdutusleikattujen  keskuudessa, saan paskaa niskaan, että Olenkohan  tosissaan leikkauksen suhteen, jos 10 viikon koe eneily  ei onnistu.  No onnistuu se, ja helppo niiden on puhua jotka pääsevät puolella vuodessa leikkauspöydälle  ja vetävät 3 viikon enen  ennen leikkausta. Kyse ei ole nimittäin siitä pystynkö  eneilemään, vaan siitä että noi pussit maistuu pirun  pahalle ja leikkauksen  jälkeen saisin syödä kuitenkin normaalia ruokaa edes. Vaikkakin soseena  ensimmäisen kuukauden. Eli mielestäni leikkauksen  jälkeistä ruokavaliota ei voi verrata eneen vaikka kalorit ovatkin  samaa luokkaa. No se siitä. Näillä mennään.

Puhuin myös hankaluudestani  saada kaikkia pusseja syötyä. Sain ohjeet eneilyyn  pelkällä ruokavaliolla. Nopeasti vilkaistuna  siihen kuului rahkaa, pala ruisleipää, kasviksia, 100 g lihaa ja öljylisät.  Tämän lisäksi pitäisi syödä monivitamiinia. Voi olla että tulen kokeilemaan tätä taktiikkaa.

Mielenkiintoinen fakta: meidän ryhmä oli 4 viikossa laihtunut yhteensä 67kg. 
Meitä on 9 ryhmäläistä.  3 miestä ja 6 naista.  Minä olen reilusti nuorin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti