lauantai 8. marraskuuta 2014

Tuunailua

Päivä numero 4 takana. Nälkä on yhtäkkiä iskenyt tänään oikein voimalla. Asiaa ei helpota se, että ollaan mummolassa, jossa meillä on tapana syödä eineksiä, leipomuksia ja karkkia kilokaupalla. Käytiin kaupassa eilen ja mies osti yli puoli kiloa irtokarkkeja ja minä ene-tuotteita. Mies ei ole muutenkaan tukenut minua haluamallani tavalla ja on jättänyt karkkikulhot levälleen pöydille tänään. 
Kakkospäivänä söin muuten ohjeiden mukaisesti, mutta pulkkailun päätteeksi menin siskoni ja lasten kanssa Rossoon ja söimme pasta-annokset ja jälkiruoaksi hieman jätskiä. 
3 päivänä kaikki sujui jo ohjeiden mukaan, ainakin lähes täysin. Olin ostanut viikkoja aiemmin testiin Naturdietin banaani-suklaapirtelön ja nappasin sen mukaani välipalaksi töihin. Olin jo valmiina pitämässä nenästä kiinni maistaessani sitä, mutta yllätyksekseni se olikin oikeesti hyvää!!!  Käytännössä Naturdietin pussit olivat ainoastaan sallittujen listalla, eivät pirtelöt, mutta pirtelössä oli ainoastaan 30 kcal enemmän kuin pussissa, joten ajattelin tämän olevan pieni rike. 
Eilen kaupassa shoppailinkin 12kpl näitä pirtelöitä. Prismassa ne maksoivat ainoastaa1,70  ja Terveysmarketissa 2,70. Ostin myös paketin Nutriletin kasviskeittoa ja 3 päivän kick start paketin.  Salaattiaineksia, sipulia, 3% sulatejuustoa, parsaa ja kukkakaalia, porkkanoita, sekä yrttejä keräsin myös koriin. Illalla väänsin parsasta, kukkakaalista ja porkkanoista kasvissosekeiton jonka maustoin sipulilla, valkosipulilla, pippurilla, kasvisliemikuutiolla, persiljalla ja ruohosipulilla, sekä lisäsi  200g sulatejuustoa. Keitto oli hyvää ja riittää hyvin 4 päiväksi :) 
Tänään päätin tuunata melko pahanmakuista Nutriletin kasviskeittoa ja keitin pieniä paloja kukkakaalia sekä porkkanaa vedessä, ja kun ne olivat kypsiä, lisäsin keittojauheen sekaan. Laitoin mukaan tuoretta ruohosipulia, pippuria ja tipan lasten nuudelipussista jäänyttä valkosipulitahnaa. Söimpä tänään myös pienen perussalaatin muiden vetäessä uunimakkaraa.
Aineenvaihdunta on kiihtynyt roimasti, isolla hädällä en ole käynyt, mutta pissalla varmaan 20 kertaa tänään. Vettä olen juonut noin litran ja lisäksi pepsi maxia.
Näillä eteenpäin!:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti